Uw ondergrond beschermen tegen graffiti is helaas noodzakelijk om ernstige schade’s en het aangezicht van uw kostbaar pand e.d. zo goed als mogelijk te beschermen.

Heden ten dage is graffiti niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Overal op vele soorten ondergronden komt men de ‘kunstzinnige’ graffiti-tags tegen, o.a. op openbare gebouwen,  monumenten maar ook woningen worden regelmatig beklad.

Het verwijderen van de graffiti op een onbehandelde ondergrond is helaas niet altijd zonder schade te verwijderen en is kostbaar. Gevel-service Purmerend heeft de kennis in huis om de graffiti te verwijderen en de schade aan de ondergrond tot het minimum te beperken.

De keuze uw ‘goed’ te laten beschermen is dan ook wel toevertrouwd aan Gevel-service Purmerend. Er zijn namelijk vele anti-graffiti coatingen op de markt, wij adviseren u na overleg de juiste Anti Graffiti Coating aan waarna in de meeste gevallen de aangebrachte graffiti alleen met heet water onder hoge druk verwijderd kan  worden.

Herkend u het boven genoemde probleem en wilt u een betaalbare oplossing? Aarzel dan niet en neemt u kontact met ons op of vraag online een offerte aan.

Pand in de Wormer waar graffiti op gespoten is.
P1050118.jpg

Zelfde pand in de Wormer na het verwijderen van de graffiti

P1050119.jpg