Even bijpraten wat wij “Gevel-Service-Purmerend” tot nu toe hebben gedaan aan de brug nabij de Waterlandlaan en de brandweer te Purmerend.

Allereerst hebben wij voor de nodige werkruimte moeten zorg dragen d.m.v. Barriers, verkeersborden e.d.

Inmiddels hebben wij alle rollagen uitgehakt, en ook op diverse andere plekken.
Al het op en aan het werk gegroeide onkruid verwijderd. De Gemeente groenvoorziening heeft gezorgd voor het verwijderen van de struiken naast de brug.

Onder de brug hebben wij de wand gezandstraald.
Ook hebben wij t/m nu de meeste hekwerken al los gehaald hiervan zijn de ankers gecontroleerd en indien nodig weer vastgezet met een chemische verankering, ook zijn hiervan de kunststof blokken ( die er zitten voor de expansie van de hekwerken ) door geslepen en vernieuwd, de oude zaten gewoon vast gebakken.

De betonnen afdekkers zij gestort en boven op de kolommen geplaatst, niet alles tegelijk anders fietsen en lopen de voetgangers in het donker.
Diegene die geplaatst zijn worden spoedig afgewerkt op de werkplek.Voor de overige betonnen afdekkers is er wat meer ademruimte deze zullen in de werkplaats behandeld worden. De afdekkers zien er nu al mooi uit

 

Voor bovengenoemde werkzaamheden moest de verlichting afgesloten worden en de bedrading verlengt van wege de extra hoogte van de afdekkers.
Dit hebben de heren die over de openbare verlichting, installaties en verkeersregelinstallaties van de gemeente Purmerend verzorgd.

Ook het Schildersbedrijf  is al druk bezig met schuren, en de slechte plekken aan het bijwerken wat lastig is als je steeds je eigen moet aanpassen tussen al die werkzame mensen jullie ook bedank mannen!

Onder tussen zijn wij bezig  om een oplossing te vinden, om van die lelijke verweerde en beschadigde geluidschermen nu d.m.v. een mal en zandstraalwerk deze weer toonbaar te maken, mits dit ook lukt natuurlijk en in de smaak valt (smaken blijven verschillen!).

De heren van de Bestratingen hebben inmiddels al wat uitgevoerd, alleen zijn er nog een 3 tal bordessen die gedaan moeten worden.

Er is nog genoeg te doen voor ons en houden U graag hiervan op de hoogte groet Gevel-Service-Purmerend.

0Brug brandweer waterlandlaan00101

11a2

33aa11

4P1130326

789

101111a

121314

1516